Hela människan

Vilka är vi?

Föreningen Kåsjögårdens Vänner 

Den ideella föreningen Kåsjögårdens vänner, org.nr 802418-6473, vill samla alla dem som på olika sätt vill främja och stödja bibehållandet av och verksamheten på Kåsjögården, att den kan få vara en samlingsplats i församling och pastorat samt en mötesplats för kommunens invånare och dess olika organisationer och genom extern uthyrning även för andra.

 

Du kan hjälpa!

Du behövs på Mötesplats Kåsjögården.

Att arbeta med hälsa utifrån ett salutogent förhållningssätt innebär att ha fokus på det positiva som finns hos personen och i dennes omgivning. Det handlar om att stärka den enskildes känsla av sammanhang och mening. Detta kan man göra både förebyggande och när någon av olika anledningar behöver stöd.

Verksamheten har vänt sig främst till äldre under 2022, vår etablering. 2023 bygger vi vidare och vill vända oss även till vuxna, ungdomar och barn där vi vill erbjuda åldersöverskridande aktiviteter, någon som har tid att lyssna, diskutera eller stötta.

Du är eftersökt och vi blir så glada för din hjälp!

 

Besöksadress / Kontakt:

Kåsjögården
Norra Örjansvägen 9C
433 50 Öjersjö

Kontakt: Heléne Aulin Ivdal, tfn 070-343 78 97

motesplats@kasjogarden.se

 

Volontär Mötesplats Kåsjögården.

Mötesplats Kåsjögården erbjuder en fantastisk plats att träffas och umgås med människor i alla åldrar.  Vi behöver många volontärer som känner kallet att bidra till stort som smått, inte minst vid vårt Midsommarfirande.

Om du vill hjälpa till med planering och genomförande av kommande midsommarfiranden, (2024 …), kontakta Ingrid Sjönnemo, tel . 076-261 14 91 eller Hildegard Haag tel. 0730-35 48 47.